Επισκευή & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

desktop-pcΑφήστε τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop στα χέρια μας. Θα τον καθαρίσουμε από ιούς και άχρηστα αρχεία και προγράμματα και θα τον κάνουμε να δουλεύει σας καινούριος.

Επισκευάζουμε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων την εγκατάσταση εφαρμογών, τον καθαρισμό από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, τη ρύθμιση και παραμετροποίηση του λειτουργικού για σωστή λειτουργία. Επίσης, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας καθώς και την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.

Laptop

Έχετε πρόβλημα με το φορητό σας υπολογιστή; Μπορούμε να το φροντίσουμε και αυτό. Δεν ανάβει το laptop σας; Δείχνει το laptop σας μπλε οθόνη; Δε δείχνει τίποτε η οθόνη του laptop σας; Έχει σπάσει η οθόνη του laptop σας; Έχουμε τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

Περιφερειακές συσκευές

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργίας περιφερειακών συσκευών όπως εκτυπωτές, scanner και πολυμηχανήματα. Αναλαμβάνουμε επίσης και τη συντήρηση και επισκευή τους.

Δίκτυα Η/Υ

Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η σύνδεση και ρύθμιση των ηλεκτρονικών σας υπολογιστών ή περιφερειακών τους στο υπάρχον τοπικό σας δίκτυο ή και η κατασκευή ενός εξολοκλήρου νέου τοπικού δικτύου.

Διαδίκτυο

Η εγκατάσταση και ρύθμιση του διαδικτυακού σας modem ή router, είναι δική μας υπόθεση. Αφήστε σε μας να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να συνδεθεί ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής ή το τοπικό σας δίκτυο στο internet.