Επισκευή & Service FAX

service faxΦροντίζουμε να φτάνουν πάντα τα έγγραφα που θέλετε στον προορισμό τους. Επίσης, τα έγγραφα που λαμβάνετε θα είναι πάντα καθαρά και ευανάγνωστα.

Η επισκευή (repair) του FAX ή η συντήρηση (service) μίας συσκευής FAX, είναι απαραίτητη για να μπορέσει το FAX να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εργασίας μας και να αντέξει στο χρόνο.

Συντήρηση (service) FAX

Η συντήρηση του FAX περιλαμβάνει τον έλεγχο καλής λειτουργίας του καθώς και τον προληπτικό καθαρισμό του. Θα μπορούσε κανείς να ζητήσει συντήρηση (service) του FAX του εφόσον ξέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα το χρησιμοποιεί κατά κόρον οπότε και κάνει αυτήν την προληπτική συντήρηση στο FAX για να μη μείνει από FAX τις ημέρες που θα έχει φόρτο εργασίας και θα το χρειάζεται.

Επισκευή (repair) FAX

Η επισκευή του FAX είναι η διαδικασία επίλυσης τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Πολλά είναι τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με μία συσκευή FAX χωρίς αυτό να πρέπει να σας φοβίζει. Τέτοια προβλήματα μπορεί να είναι προβλήματα επικοινωνίας, προβλήματα ποιότητας εκτύπωσης ή προβλήματα τροφοδοσίας χαρτιού. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μαζί την επισκευή του FAX σας, όποια ι αν είναι αυτά.