Εφαρμογές

softwareΘέλετε κάποια εφαρμογή για τον Ηλεκτρονικό σας Υπολογιστή αλλά δεν υπάρχει στο εμπόριο; Βρήκατε αυτό που ψάχνετε.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς ό,τι εφαρμογή θέλετε. Αναλύοντας τις ανάγκες σας, μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς οτιδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε.

Εφαρμογές Η/Υ / Εφαρμογές Windows

Χρειάζεστε μία εφαρμογή για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή για να καταχωρήσετε το πελατολόγιό σας ή μία εφαρμογή για να κάνετε τις προσφορές σας στους πελάτες σας; Χρειάζεστε μία εξειδικευμένη εφαρμογή αλλά δεν μπορείτε να τη βρείτε στο εμπόριο; Εμείς είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την δημιουργία της εφαρμογής που ζητάτε για να λύσει τα χέρια σας και να σας εξοικονομήσετε χρόνο εργασίας. Εργαστείτε πλέον παραγωγικά μειώνοντας τη σπατάλη χρόνου της «χαρτούρας», αυξάνοντας σημαντικά τον παραγωγικό σας χρόνο με τη δημιουργία της δική σας εφαρμογής.

Εφαρμογές για smartphones

Εφαρμογές για android

Κάθε πελάτης σας έχει στην τσέπη του ένα smartphone. Γιατί να αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός αυτό αφού μπορεί ο κάθε πελάτης σας να σας έχει στο τσεπάκι του και πάντα δίπλα του οποιαδήποτε στιγμή κι αν σας χρειαστεί; Έτσι, του δίνετε τη δυνατότητα να σας δώσει την παραγγελία του ή να σας ζητήσει μία προσφορά άμεσα, χωρίς το φόβο να το αμελήσει, να το αγνοήσει ή να το ξεχάσει. Οποιαδήποτε εφαρμογή κι αν έχετε στο μυαλό σας, αυτή μπορεί να γίνει υλοποιήσιμη για κάθε android συσκευή.

Εφαρμογές για iPhone

Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε κάθε εφαρμογή ακόμη και τις iPhone συσκευές. Με τον τρόπο αυτό δίνετε κύρος στην επιχείρησή σας, γοητεύοντας ακόμη και τον πιο δύσκολο πελάτη σας, δίνοντάς του παράλληλα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία και να σας έχει πάντα στο χέρι του.

Διαδικτυακές εφαρμογές / Cloud εφαρμογές / Web εφαρμογές

Κάθε ειδική εφαρμογή που θα μας ζητήσετε να σας δημιουργήσουμε, έχουμε τη δυνατότητα να την ανεβάσουμε στα σύννεφα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δουλεύετε στη δική σας εφαρμογή από όπου κι αν είστε, είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας, είτε στο σπίτι σας, είτε στο εξοχικό σας σε διακοπές. Επιπλέον, μπορούν να δουλεύουν στην ίδια εφαρμογή πολλά άτομα παράλληλα χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε αρχεία και βάσεις δεδομένων από έναν Η/Υ σε άλλον.