Κατασκευή Ιστοσελίδων

web-pageΚάθε σύγχρονη επιχείρηση χρειάζεται μία ιστοσελίδα για να προβάλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Αφήστε εμάς να κατασκευάσουμε την ιδανική ιστοσελίδα για εσάς.

Έχουμε τη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας την εταιρική σας ιστοσελίδα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι δική μας δουλειά.

Στατική ιστοσελίδα

Στατική είναι η ιστοσελίδα που αποτελείται από απλές σελίδες HTML. Οι σελίδες αυτές είναι παρόμοιες με τα έγγραφα κειμένου του Microsoft Word, απλά είναι σχεδιασμένες για προβολή στο διαδίκτυο. Επειδή απαιτείται κάποια γνώση της γλώσσας προγραμματισμού HTML, είναι δύσκολο στον απλό χρήστη να τις τροποποιήσει.

Μία στατική ιστοσελίδα είναι μία λύση στην περίπτωση που δεν υπάρχει ανάγκη για συχνή αλλαγή των περιεχομένων της, και συνήθως αφορά μία απλή παρουσία της εταιρίας και των δραστηριοτήτων της στο διαδίκτυο.

Δυναμική ιστοσελίδα

Δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή που ναι μεν τα γραφικά της και ο γενικός σχεδιασμός της είναι στατικά αλλά τα περιεχόμενα των κειμένων της αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων. Έτσι, ανάλογα με το τι θέλει να δει ο επισκέπτης, αντλούνται διαφορετικά κείμενα από τη βάση δεδομένων και έτσι ο κάθε επισκέπτης βλέπει διαφορετικά πράγματα στην οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Μία δυναμική ιστοσελίδα είναι η ιδανική λύση στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη τροποποίησης των περιεχομένων της ή προσθήκης νέου. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται το υπάρχον περιεχόμενο ή να δημιουργήσει νέο, χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις, αφού το μόνο που κάνει είναι να γράφει κείμενο. Μία εταιρία που παράγει συνεχώς νέα προϊόντα ή νέα σχέδια προϊόντων θα είχε ανάγκη από μία δυναμική ιστοσελίδα.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι και αυτό μία δυναμική ιστοσελίδα στην οποία όμως υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο της προβολής προϊόντων αλλά και πώλησης αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο της sci-web.